RENOTEC® Tagbeskyttelse

MED FREMRAGENDE EGENSKABER

Denne unikke behandlings teknologi gør tagene selvrensende, ekstremt vandafvisende og minimerer langsigtede overfladeerosion.

TAGMALING MED FREMRAGENDE EGENSKABER

RENOTEC® TAGMALING er videnskabeligt udviklet af specialiserede ingeniører, som har mere end 30 års erfaring i at udvikle høj kvalitets beskyttende malinger og imprægneringer til tag industrien. Behandling med RENOTEC® TAGMALING vil forlænge levetiden for tagoverfladen, og vil minimere yderligere erosion og nedbrud af tagoverfladen. RENOTEC® er udviklet til at forvandle beskidte uattraktive tage til skinnende og attraktive.

MICROFORMULA® TEKNOLOGI GØR DET MULIGT

RENOTEC® er baseret på en speciel 100% acryl som indeholder et special udviklet bindemiddel microFORMULA® teknologi og pigmenter af højeste kvalitet. microFORMULA® går i et med overfladen og opnår en fremragende vedhæftning samt en vandafvisende overflade.

VANDAFVISENDE

Du kan genkende de fremragende vandafvisende egenskaber ved den enestående kvalitet. Det holder taget tørt og er derved ekstremt modstandsdygtig over for biologiske begroninger, alger mm. Et behandlet tag med RENOTEC® vil reducere væksten af mikrobiologiske sporer og grønne belægninger.

SELVRENSENDE

Smudspartikler er ikke i stand til at sætte sig fast på et RENOTEC® malet tag og vil blive vasket ned med regnens dråber. Tagene er selvrensende og vil forblive rene og pæne. Selv på tage som er særligt udsatte for vejret, samt i områder med høj luftfugtighed.

KVALITETS STANDARDER

DIN EN ISO 53504 - BRUDFORLÆNGELSE
DIN EN ISO 7783-2 - VANDDAMPGENNEMTRÆNGELIGHED
DIN EN ISO 1062/3 - VANDPERMEABILITET
DIN EN ISO 4624 - AFPRØVNING AF VEDHÆFTNING

Vil ikke revne eller skrælle af, forbliver fleksibel, farvestabil, og tilbyder en overfladebeskyttelse i mere end 10 år.

FARVE VALG


FORDELE VED AT BRUGE RENOTEC®

+ forlænger levetiden af tagoverfladen
+ forbedrer udseendet af taget
+ kan skabe merværdi for ejendommen
+ genopbygger den oprindelige overflade beskyttelse
+ modvirker indtrængning af vand i tagoverfladen, en vandafvisende (Hydrofobisk) overflade
+ store besparelser, 1/3 af prisen iht. en nydækning
+ et reelt alternativ til et nyt tag

MARKETING PRODUKTER

Kunde brochure og dør hænger til vores forhandlere.
rt-bud

DEMO TASKE

Vise dine kunder vandperleeffekten af proPERLA® med vores demo taske
rt-dt

PUMPE GRACO
795 ULTRA MAX II

Med en børsteløs jævnstrømsmotor på 2,2 hp kan Ultra Max II 795 håndtere flere pistoler og er ideel til den professionelle entreprenør med boligombygnings- og genmalingsopgaver, som sprøjter en masse forskellige belægninger.

indeholdt i levering: GRACO airless pistol, dyseholder RAC X, LTX421 dyse, slange 15m, 100cm udvidelse med dyseholder RAC X

• Flow rate 3,6 LPM
• Vægt 45 kg
• Generator minimum 5000 W
• Støjemission 91dBa
• Elektrisk motor 230V

AIRLESS PISTOL

GRACO airless sprøjtepistol (inkl. dyse og dyseholder)

• minimal spytte pistolen
• hurtig og endda afspærring nål
• komfortabel lås aftrækkeren
• EasyGlide - pistol svirvel
• forseglet forår
• pistol med laveste vægt
• ergonomisk pistolgreb
• aftagelig sikkerhedsbøjle
Artikler

Tag farver – maling af tag

Udover de typiske tag farver, tilbyder eksperten faldet ud farver til husets tag

I dette land, er mursten-rød den mest kendte standard farve til hus tagene. Men den specialiserede handel tilbyder en bred vifte i forskellige tag farver til en krævende husejer. Ved denne lejlighed findes mange gradueringer i de forskellige toner.

Tag farver, der tilbydes af eksperten er meget moderne som regel, og er produceret i henhold til den nyeste teknologi. Moderne tag farver har den kvalitet, at regnvand og snavs på grund af den meget glatte overfladestruktur kan let vaskes af.

Udviklerne af tagmalingen har taget den indiske lotusplante som et eksempel, for at kunne vise den glatte overflade struktur.

Lotusplanten er næsten immun over for påsættelse af snavs, på grund af den glatte overfladestruktur kan ingen beskidte partikler påsætte sig og vil straks blive "boblet" af. Bindemidlet er hovedsagelig ansvarlig for den meget glatte overflade i farven og efter tørringen af farven på taget, ligner overfladestrukturen en membran med tilstoppede porer. Grundlaget for denne glatte overflade, er at finde i den molekylære struktur af de anvendte bindemidler, og store molekyler er gået bort fra "bobbleefekten". På denne meget glatte overflade kan mosser, lav og svampe ikke sætte sig fast.

Derfor er en varig beskyttelse garanteret med et moderne malet tag, mod tilsmudsning af taget

Som allerede nævnt, er det muligt at vælge andre farver den typiske mursten-røde tag farve, også farver som grøn, blå, anthrazit, samt forskellige brune toner og røde toner. Ved denne lejlighed, har hus-ejeren valget og kan selv vælge hvilken farve der passer til ejendommen.

Tag reparation

Tag reparation

Hvis et hus tag viser skader, er en tagrenovering rådgivet. En tagrenovering, reparation af et tag og til alle foruden tilhørende komponenter, som fx tagdækning, rammer taget og tagrender.

Mange gør-det-selv mennesker vil gerne prøve renovering af deres hus tag selv, men det er ikke nødvendigvis rådgivet. En tagrenovering bør generelt udføres af en ekspert, hvis en fejl opstår, kan taglæggeren reparere fejlen omgående. hvis en fejl ikke bliver repareret i tide, kan det have betydelige konsekvenser på et senere tidspunkt. Desuden kan det være farligt at arbejde på et tag, hvis man ikke er en ekspert, på grund af risikoen for at falde ned.

For en tagreparation er specialviden nødvendig. For eksempel bør håndværkeren absolut vide i hvilken retning huset bliver belastet af vinden.

Et andet meget vigtigt punkt med en tagrenovering er valget af den rette beskyttelse, det afhænger som regel af hældningen og af arten af underkonstruktionen af taget. Desuden bør isoleringen og forseglingen af undertaget udføres mod fugt, og ikke uden ekspertviden. Hvis en fejl sker under dette vigtige skridt, kan konsekvenserne blive fatale, på grund af fugten, og kan i sidste ende betyde en endnu større investering.

Af disse grunde rådes det altid for taglæggeren at instruere en professionel virksomhed til tagrenoveringen.

Kontakt for mere information, gennem kontaktformularen på hjemmesiden, eller tag direkte kontakt til en af vores specialister.